Verbouwing in omgeving Barneveld

Op zoek naar echte vakmannen voor uw verbouw in de omgeving van Voorthuizen? Timmerbedrijf J. van Asselt heeft ze. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Jouw verbouwing van A tot Z geregeld.

U wilt graag uw huis renoveren of opknappen maar heeft u geen idee wat u moet verwachten? Wij van Timmerbedrijf J. van Asselt denken graag met u mee en komen altijd wel met passende oplossingen binnen de gestelde vraag. Zo werken we samen van een ruwe schets naar een prachtig eindresultaat.

Vrijstaand huis, twee onder één kap, een nieuwe garage, dakkapel, aanbouw of een schuur: het valt allemaal onder onze mogelijkheden. We werken altijd nauw samen met u om zo tot het resultaat te komen zoals u het voor ogen heeft. Door ons vakmanschap zijn de mogelijkheden oneindig, zodat er altijd een oplossing is wat u tevreden stelt. Timmerbedrijf J. van Asselt voert haar werkzaamheden uit binnen een straal van 50 kilometer vanaf Barneveld.

 

Uitdagende projecten

Heeft u een uitdagend nieuwbouwproject waarvan u niet weet of dit mogelijk is? Wij gaan graag met u de uitdaging aan! Of het nou een klein project is of een groot project. Wil u meer weten over de mogelijkheden van nieuwbouw bij Timmerbedrijf J. van Asselt? Vraag dan eenvoudig een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

 

Vragen

Hoe werkt een verbouwproject? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Direct een offerte ontvangen? Ga dan naar het offerteformulier.

Welke soorten verbouw doen jullie?

Wij voeren veel verschillende soorten verbouwprojecten uit. Denk aan een uitbouw, aanbouw, dakkapel of een veranda. Staat jouw klus hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat kost een verbouwing?

Omdat al onze projecten maatwerk zijn is van tevoren niet te zeggen wat een verbouwing kost. Wel kunnen wij gratis een ruwe berekening maken. Wil u een berekening ontvangen? Ga dan naar het offerteformulier en laat uw klus achter!

Ik ben op zoek naar een aannemer, kan Timmerbedrijf J. van Asselt mij helpen?

Jazeker! Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Kunnen jullie mij vrijblijvend van advies voorzien?

Meer informatie ontvangen over uw droomproject? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Terugbelverzoek?

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Wij bellen u voor een afspraak! Vul onderstaand uw gegevens in.

Whatsapp ons
Meer informatie of offerte?
Stuur informatie over jouw project en wij antwoorden snel! Offerte of meer informatie via Whatsapp!