Virbac

Nederland

 

Plaatsen van nieuwe kunstof kozijnen bij Virbac

  • Datum: 2018 en 2019
  • Klant:┬áVirbac Nederland
  • Project Type: Kunstof kozijnen plaatsen

Over dit project

Opgericht door een dierenarts, met dierenartsen als afnemers en gebruikers van de producten, is Virbac volledig gefocust op diergeneeskunde. Meer dan 4.900 medewerkers zijn iedere dag bezig met de ontwikkeling, productie en het vermarkten van producten.

Jan Davelaar, financieel directeur BeNeLux, was al werkzaam bij Virbac toen het pand aan de Hermesweg 15 in Barneveld werd gebouwd in 1989. “In 1997 hebben wij een ons pand laten laten uitbouwen. 22 jaar laten waren deze kozijnen echter verrot en hebben we voor Jan gekozen om onze kozijnen te vervangen. Jan had namelijk al bij mij thuis eerder een overkapping gebouwd en daar was ik dik tevreden over”, zegt Jan Davelaar.

Jan is een vakman die nakomt wat hij beloofd.

Jan Davelaar

Financieel directeur BeNeLux, Virbac

Virbac liet zich adviseren door Jan bij het selecteren van de juiste kozijnen. Er is gekozen voor kunstofkozijnen omdat deze voldeed aan alle wensen. De kozijnen van Weru zijn onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee.

“Jan was de volledige aannemer van het project en ontzorgde ons op alle mogelijkheden. Als Jan zegt dat het in orde komt dan komt het in orde. Mochten wij in de toekomst weer een echte vakman nodig hebben, dan ga ik zeker Jan weer inschakelen!” lacht Jan Davelaar ten slotte.

Whatsapp ons
Meer informatie of offerte?
Stuur informatie over jouw project en wij antwoorden snel! Offerte of meer informatie via Whatsapp!