Over ons 

We ontzorgen particulieren en bedrijven met nieuwbouw, verbouw en onderhoud van hun woonhuis of bedrijfspand.

Over Van Asselt BV

Welkom bij Timmerbedrijf J van Asselt. Timmerbedrijf J van Asselt is opgericht in 2008 door Jan van Asselt. Wij zijn een bouwbedrijf dat vooral actief is in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woning of bedrijfspand.

Bouwen doe je samen, ieder bouwproject, iedere woning, iedere renovatie bevat wensen van de personen die er wonen of gaan wonen, werken of verblijven. Als opdrachtgever staan uw eisen en wensen centraal. Uw ideeën plannen en wensen, die wij graag combineren met onze kennis, vakmanschap en oog voor detail.

 

Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen, het plaatsen van een dakkapel of uitbreiding van uw woning, wij denken graag met u mee. In onze eigen werkplaats kunnen we uw ideeën snel en zelfstandig uitwerken. 

Vanuit onze werkplaats in Voorthuizen bedienen wij heel Nederland. Van het renoveren van een huis tot aan de kozijnen van een bedrijfspand vervangen. Voor ons is alles bespreekbaar.

 

Wij zijn VCA gecertificeerd.

Onze beloftes:

9

Eerlijk en transparant

Anders dan andere bedrijven ontvangt u van ons direct vanaf het begin een eerlijk offerte omdat wij alles goed berekenen.

9

Flexibel

Moet er tussentijds iets veranderen of hebben wij iets ontdekt tijdens de klus? Wij zijn flexibel, uw behoefte staat voorop.

9

De beste materialen

Wij werken alleen met de beste materialen. Zo zorgen wij ervoor dat u het mooiste resultaat krijgt!

Jaar geleden opgericht

Projecten afgerond

“Jan is een vakman die nakomt wat hij belooft.”

Jan davelaar – financieel directeur virbac

Whatsapp ons
Meer informatie of offerte?
Stuur informatie over jouw project en wij antwoorden snel! Offerte of meer informatie via Whatsapp!