Verbouw

Op zoek naar echte vakmannen voor uw verbouw? Timmerbedrijf J. van Asselt heeft ze. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Uw wensen staan voorop!

Een aanbouw waarin uw nieuwe keuken komt te staan, een verlenging van uw huis of een volledig nieuwe badkamer. Het zijn allemaal werkzaamheden waar u bij Timmerbedrijf J. van Asselt geen spijt van zult krijgen. Verbouwen lijkt vaak een enorme klus, maar kiezen voor ons is kiezen voor kwaliteit, creatief meedenken en een opgeleverde klus waar u nog jarenlang van zult genieten. Ook de waarde van uw huis zal flink stijgen met een verbouwing. Timmerbedrijf J. van Asselt verbouwt woningen en panden sinds 2008.

Daag ons uit.

Ondanks dat we al zo lang mee gaan zijn we met onze tijd mee gegaan en zijn we in staat creatief en modern te denken. Onze kwaliteiten zijn luisteren naar uw wensen en de uitvoering van uw bouw. Van de tekening tot aan het metselwerk en van het stuckwerk tot aan het afmonteren van het interieur. Zo bouwen en verbouwen wij keukens, badkamers, uw veranda of overkapping, maar zijn wij ook zeer vakkundig in het renoveren van huizen. 

 

 

Verbouw project

Bekijk onze laatste verbouwprojecten. Zie hier het laatste verbouwproject welke wij hebben gerealiseerd.

Bekijk een verbouw project

Bekijk hoe wij deze woning gerenoveerd hebben. Een nieuwe vloer, nieuwe kozijnen, elektra aangelegd en nog veel meer. 

Whatsapp ons
Meer informatie of offerte?
Stuur informatie over jouw project en wij antwoorden snel! Offerte of meer informatie via Whatsapp!