Renovatie

Op zoek naar echte vakmannen voor uw renovatieklus? Timmerbedrijf J. van Asselt heeft ze. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Van grote tot kleine klus.

Timmerbedrijf J. van Asselt kan verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren bij bedrijf en particulier. Wilt u het huis compleet verbouwen of wilt u alleen een deur vervangen? Voor een grote of een kleine verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en gaan we voor de beste oplossing.

Tijdens de verbouwing zullen wij ervoor zorgen dat u normaal door kunt gaan met de dagelijkse bezigheden. Bij ieder bouwproject komt u op de eerste plaats! Timmerbedrijf J. van Asselt voert haar werkzaamheden uit binnen een straal van 50 kilometer vanaf Barneveld.

 

Uitdagende projecten

Heeft u een uitdagend renovatieproject waarvan u niet weet of dit mogelijk is? Wij gaan graag met u de uitdaging aan! Of het nou een klein project is of een groot project. Wil u meer weten over de mogelijkheden van nieuwbouw bij Timmerbedrijf J. van Asselt? Vraag dan eenvoudig een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

 

Recent project

Eerst zien, dan geloven natuurlijk! Bekijk on laatste renovatieproject op onze website. Zo kunt u zien dat wij ervaring hebben met renovatieklussen.

Ons laatste renovatieproject

Bekijk ons laatste renovatieproject.

Whatsapp ons
Meer informatie of offerte?
Stuur informatie over jouw project en wij antwoorden snel! Offerte of meer informatie via Whatsapp!